Powered by Smartsupp

Pracownia VR

więcej

Bezpieczeństwo wewnętrzne

więcej

Kryminologia

więcej

Kosmetologia

więcej

Prawo

więcej

Psychologia

więcej

Dietetyka

więcej

Pedagogika

więcej

Studia podyplomowe

więcej

III Ogólnopolska Konferencja Prac Młodych Dietetyków i Kół Naukowych

« wróć

Sesja referatów ustnych:

1 miejsce

Joanna Walczyńska, Oliwia Mielczarek, Klaudia Melkis - Katedra i Zakład Żywienia Człowieka i Metabolomiki, Wydział Nauk o Zdrowiu, Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie: „Czy fermentowana kawa może być dobrym wyborem żywieniowym dla pacjenta po COVID-19?”

2 miejsce

 Dominika Grońska, Monika Kłujsza, Aleksandra Pelczar, Jolanta Kaszuba –Zwoińska, Katedra Patofizjologii - Uniwersytet Jagielloński Kraków: „Immunomodulatory meaning of diet and COVID-19.”

3 miejsce

Katarzyna Skrucha – Koło naukowe Młodych Dietetyków; Instytut Dietetyki, Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi: „Wpływ pracy zdalnej wywołanej pandemią Sars-CoV-2, na zmianę masy ciała i związane z tym skutki zdrowotne.”

 

Sesja plakatowa

1 miejsce

Alicja Ligenza, Monika Oniszczuk, Daria Czajkowska - Katedra i Zakład Żywienia Człowieka i Metabolomiki, Wydział Nauk o Zdrowiu, Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie:"Napary indyjskie jako źródło antyoksydantów."

2 miejsce

Klaudia Mikołajczyk - Katedra Dietetyki i Bioanalityki, Uniwersytet Medyczny w Lublinie: "Ocena stanu odżywienia i nawodnienia przy użyciu BIA i BIVA w przebiegu infekcji COVID -19."

3 miejsce

Sylwia Kowalska - Koło naukowe Młodych Dietetyków; Instytut Dietetyki, Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi: "Subiektywna ocena wpływu diety na dobrostan psychiczny i fizyczny w czasie pandemii."

 

Nagrody ufundowały firmy:

Kcalmar.pro, Dietico, Dietik.pro, Sanprobi, Wydawnictwo Galaktyka, Pharma Nord

created by: Strony Internetowe Łódź