Powered by Smartsupp

Wesołych Świąt

więcej

Pracownia VR

więcej

Bezpieczeństwo wewnętrzne

więcej

Kryminologia

więcej

Kosmetologia

więcej

Prawo

więcej

Psychologia

więcej

Dietetyka

więcej

Pedagogika

więcej

Studia podyplomowe

więcej

III Ogólnopolska Konferencja Prac Młodych Dietetyków i Kół Naukowych

« wróć

Sesja referatów ustnych:

1 miejsce

Joanna Walczyńska, Oliwia Mielczarek, Klaudia Melkis - Katedra i Zakład Żywienia Człowieka i Metabolomiki, Wydział Nauk o Zdrowiu, Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie: „Czy fermentowana kawa może być dobrym wyborem żywieniowym dla pacjenta po COVID-19?”

2 miejsce

 Dominika Grońska, Monika Kłujsza, Aleksandra Pelczar, Jolanta Kaszuba –Zwoińska, Katedra Patofizjologii - Uniwersytet Jagielloński Kraków: „Immunomodulatory meaning of diet and COVID-19.”

3 miejsce

Katarzyna Skrucha – Koło naukowe Młodych Dietetyków; Instytut Dietetyki, Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi: „Wpływ pracy zdalnej wywołanej pandemią Sars-CoV-2, na zmianę masy ciała i związane z tym skutki zdrowotne.”

 

Sesja plakatowa

1 miejsce

Alicja Ligenza, Monika Oniszczuk, Daria Czajkowska - Katedra i Zakład Żywienia Człowieka i Metabolomiki, Wydział Nauk o Zdrowiu, Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie:"Napary indyjskie jako źródło antyoksydantów."

2 miejsce

Klaudia Mikołajczyk - Katedra Dietetyki i Bioanalityki, Uniwersytet Medyczny w Lublinie: "Ocena stanu odżywienia i nawodnienia przy użyciu BIA i BIVA w przebiegu infekcji COVID -19."

3 miejsce

Sylwia Kowalska - Koło naukowe Młodych Dietetyków; Instytut Dietetyki, Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi: "Subiektywna ocena wpływu diety na dobrostan psychiczny i fizyczny w czasie pandemii."

 

Nagrody ufundowały firmy:

Kcalmar.pro, Dietico, Dietik.pro, Sanprobi, Wydawnictwo Galaktyka, Pharma Nord

created by: Strony Internetowe Łódź